Adblue reducerar utsläppen av skadliga kväveoxider

AdBlue har blivit en populär lösning för alla företag som vill reducera utsläppen av skadliga kväveoxider från sina fordon. Det används i avgassystemet hos Euro 4 och Euro 5-motorer med SCR-katalysator och kräver en egen tank. Beställ AdBlue till förmånliga priser hos oss.

Allt fler företag och fordonsägare har börjat tänka på miljön och ett steg i rätt riktning är att satsa på AdBlue. Det är en ureallösning som injiceras i avgassystemet på moderna dieselmotorer, bland annat Euro 4 och Euro 5-motorer med SCR-katalysator. Lösningen kräver en egen tank och sprutas in i avgassystemet och bryts ned till ammoniak som i sin tur reducerar mängden av kväveoxider i avgaserna.

AdBlue består av bland annat urea och är en giftfri lösning, vilket gör den enkel att hantera både ur miljö- och hälsoaspekt. Det är en bra investering för alla företag som vill satsa på en hållbar utveckling. I dag säljer vi AdBlue i 1000 liters IBC containers, 208 liters plastfat och 10 liters dunkar.  Vi kan även leverera AdBlue som bulk i Göteborg med omnejd.

Vill du veta mer om AdBlue eller göra en beställning? Ta kontakt med oss och vi svarar på dina frågor.