Experterna på smörjmedel i Göteborg

Levol Oljan erbjuder produkter och service av högsta kvalitet för dig som är ute efter smörjmedel eller andra fordonskemikalier i Göteborg.

Levol Oljan är företaget som erbjuder stort sortiment och god service för dig som är ute efter olja, spolarvätskor, AdBlue, smörjmedel eller andra fordonskemikalier i Göteborg. Med lång erfarenhet och ett stort kunnande erbjuder vi service och kvalitet i toppklass. Fråga oss gärna om du har några funderingar över vad som är rätt produkter. Vi hjälper dig!

Kontakta oss idag

Erfarenhet

Nyckeln till att bli ett framgångsrikt företag är att kombinera erfarenhet och nyfikenhet. Vi har erfarenheten och expertisen som krävs för att kunna vårt sortiment och ge tips och råd om hur man bäst använder våra produkter. Dessutom ser vi till att hålla oss uppdaterade med utvecklingen i branschen, så att vi får in de allra senaste och bästa produkterna.

Service

Det finns ett oändligt antal maskiner och fordon som behöver våra produkter, vilket också är anledningen till att vi ser till att erbjuda personlig service individuellt anpassad efter våra kunders unika behov. Från skräddarsydda paketlösningar till rådgivning samt leverans sätter vi kunden i centrum och vi är glada och stolta över att så många av våra kunder återvänder till oss för nästa beställning.

Kvalitet

Kvalitet är ett nyckelord i verksamheten. Vi erbjuder bara produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Dessutom ser vi alltid till att erbjuda service och kundbemötande av högsta kvalitet. Vi vet hur viktigt det är att maskiner och fordon fungerar perfekt, och då går det inte att ta genvägar. Genom att erbjuda kvalitet kan vi garantera att du som kund blir nöjd.

Våra transporter sker i första hand med egna fordon och med egen personal. Detta ger oss möjlighet att utföra säkra leveranser med korta ledtider.