Miljövänligt smörjmedel i Göteborg

Levol Oljan erbjuder kvalitetsprodukter som smörjmedel från Fuchs Lubricants i Göteborg

Levol Oljan erbjuder ett brett utbud av produkter som olja, glykol, spolarvätska och smörjmedel från Fuchs Lubricants i Göteborg. I vårt stora sortiment finns oljor och smörjmedel för såväl industriellt bruk som för fordon. Tillsammans med Fuchs och dess personal kan vi erbjuda en djup kunskap om smörjmedel inom de flesta branscher. Vi erbjuder bl a smörjmedel, spolarvätska och kylarglykol till åkerier.

Bland Fuchs smörjmedel återfinns de senaste specifikationerna, både inom personbilssegmentet och för fordon på den tunga sidan.
Med hjälp av Oljeguiden kan du lätt hitta rätt olja till ditt fordon:
https://www.fuchs.com/se/sv/produkter/vaara-tjaenster/oljeguide/

Våra produkter håller högsta kvalitet och vi kan erbjuda låga priser och snabba leveranser. Gör din beställning redan idag!

Vi erbjuder smörjmedel från Fuchs Lubricants, klicka här för att komma till Fuchs hemsida.

Industrismörjmedel

Det viktigaste för en fungerande industri är att den kan arbeta utan avbrott. Med hjälp av våra högkvalitativa industriella smörjmedel ser vi till att våra kunders maskiner fungerar smidigt och pålitligt. Bland annat kan vi erbjuda oljor, smörjmedel och skärvätskor för hydrualik och cirkulation, kugghjul och cylindrar, transformatorer och mycket mer.

Fordonssmörjmedel

För verkstadsägare och mekaniker, men även fordon inom industri eller andra företag erbjuder vi bra priser på fordonsolja och smörjmedel. Bland annat kan vi erbjuda motor- och transmissionsoljor, hydrual- och växellådsoljor, smörjfetter och bromsvätskor. Vi ser till att dina fordon fungerar som de ska och vi är den bästa garantin för en lång livslängd för ditt fordon.